DJO, de wereldleider in orthopedische hulpmiddelen, verandert zijn distributiemodel om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar producten van de merken Aircast, Donjoy en Procare.

Onze belangrijkste doelstelling is de verdere ontwikkeling van onze merken te ondersteunen door onze aanwezigheid in Nederland te versterken en een dienstverlening aan te bieden die de uitmuntendheid benadert.

Om dit doel te bereiken en aan uw verwachtingen te voldoen, heeft DJO een distributieovereenkomst gesloten met een belangrijke speler in de sector van de medische hulpmiddelen, namelijk de firma GM Medical.

GM Medical wordt vanaf 5 april 2021 de distributeur van Aircast, Donjoy en Procare producten. Uitgerust met een solide logistieke organisatie, zal GM Medical de vertegenwoordiging op zich nemen van ons orthopedisch gamma, de opleiding, de opslag van de belangrijkste producten, de levering en de dienst na verkoop.

Het GM- en het DJO-team zullen nauw samenwerken en zullen eind maart meer duidelijkheid verschaffen over de nieuwe organisatie en de manier waarop deze zal werken.

 

Lees hier de volledige brief als PDF bestand.